11.12.2014г. Явор Иванов

Благодаря за професионализма и вниманието! Бъдете живи, здрави и все така усмихнати!

16.08.2013 Костадинка и Радина Жечеви и Станислав Папочаров

Д-р Георгиева, приемете нашите сърдечни и най-искрени благодарности за изключителното внимание и високия професионализъм, които проявихте към нас. Малкият Стаси уверено и спокойно влиза в кабинета, защото успяхте Вие и сестрите да го предразположите и да направите посещението при Вас желано.
Възхищаваме се на търпението, добротата и човечността на целия екип. Желаем Ви здраве, професионални успехи и късмет!

24.07.2013г. Ангел (и неговите родители)

Искам да изкажа сърдечни благодарности за професионализма и вниманието, и човещината на д-р Ирена Георгиева. Пациентът ѝ е едва на 6 години, но тя промени отношението му към стоматолозите като цяло – при първото си посещение той плачеше, но с всяко следващо усмивката се върна на лицето му и сега дори идва с желание! Д-р Георгиева, Вие сте невероятна! Благодарим Ви от сърце!

22.04.2013г. Ралица Вороневска

Нямам думи да изразя благодарността си към „Св. Аполония“. Целият екип е изключително отдаден на работата си в клиниката. Специални благодарности искам да изкажа към д-р Базитова, която вярвам и виждам, че има индивидуален подход към всеки един пациент, и в частност – мен. Благодаря ѝ, че обяснява всяка една интервенция, която извършва. Тя е изключителен професионалист и работохолик  Благодаря за цялостното обслужване на клиниката. Бъдете живи и здрави и все така всеотдайни.

18.01.2012г. А. Чолакова

Пациент съм на д-р Базитова от 14 години. Нямам думи да изкажа благодарността си от доброто обслужване. От сърце им желая все така да обслужват пациентите си. В клиника „Св. Аполония“ се чувствам като истинска европейка.

13.01.2012г. Стела Петрова

Благодаря за вниманието и професионализма на медицинския екип на Дентално студио „Св. Аполония“. Благодаря на д-р Душев и д-р Св. Базитова за комфорта и качествените услуги.

23.12.2011г. Радка Мавродиева

Възхитена съм от професионалната работа в Дентално студио „Св. Аполония“. За мен е удоволствие да се лекувам в студиото при внимателни и прецизни доктори. Благодаря на д-р Светла Базитова и на д-р Душев за много доброто обслужване. Желая от сърце много бъдещи успехи на целия екип.

23.12.2011г. Диана Петрова

С пожелания за много здраве, успехи и късмет на екипа на денталното студио.
Възхитена съм от вниманието, професионализма и съчувствието на д-р Милена Тодорова.

17.11.2011г. Пламена Паскалева, Варна

Сърдечни благодарности на д-р Милена Тодорова за проявения професионализъм.

30.11.2009г. Силвия Рашева, Варна

Да си един от първите пациенти на д-р Базитова е късмет. Нейното професионално развитие в новото време е пример за любов към работата, желание за усъвършенстване, ценене и възприемане на техническия прогрес, хуманност и естетика.
Студиото „Св. Аполония” е венец на една кариера, подплатена с много труд, постоянност и целенасоченост. А най-вече семейната приемственост в лицето на нейната дъщеря.
За всичко, направено се радвам от сърце. Желая и́ здраве и сили, за да бъде щастлива от живота си.

13.07.2009г. Савина Калканджиева, САЩ

Аз съм много доволна и щастлива, че познавам д-р Мариета Базитова, на която съм поверила зъбното си здраве. Винаги, когато се връщам от USA, задължително посещавам клиниката. Възхитена съм и съм благодарна!

13.07.2009г. Д-р Светлана Динева, Варна

Поздравления! Всичко в клиниката е обмислено добре и направено с много вкус. Мисля, че пациентите ще се чувстват много комфортно и добре обгрижени от д-р Светла Базитова и д-р Мариета Базитова и екип. Желая от сърце много бъдещи успехи!

23.04.2009г. Руслана Ковачева, Варна

Студиото е страхотно! Много стил, вкус и съвременно мислене…! Тук работят висококвалифицирани, изключително внимателни, високо отговорни професионалисти. Дерзайте! Успехи! Здраве в личен план!!!